Our Businesses

WE TAKE GREAT PRIDE IN OUR PEOPLE

I GroupM er vi først og fremmest mennesker, gode ideer og stærke kompetencer – og det er disse, der har skabt vores prisvindende arbejde og innovative løsninger. Derfor forbliver vores største bedrift at have samlet de dygtigste, mest nysgerrige og modige kollegaer i branchen. Vores kollegaer sørger ikke blot for at udfordre og udvikle vores kunders forretning, men også vores egen.
Forneden kan du læse mere om vores kompetencer, bureauer og løsninger.

Mindshare

Danmarks første integrerede medie- og kommunikationsbureau. Medierådgivning, digital innovation, forbrugerindsigt, strategi og indsigtsbaseret kreativitet i samme hus. Alt hvad man har brug for i et konstant foranderligt marked.

VISIT WEBSITE

MediaCom bygger bro mellem kanaler og medier og skaber inspirerende, data-drevet indhold til rigtige mennesker. Vi ser det store billede for at skabe relevans fra alle vinkler.

Visit Website
Wavemaker

Wavemaker arbejder med kunderejsen som omdrejningspunkt. Ved at udnytte den enorme datamængde fra GroupM’s [m]Platform og tilføre kreativt talent, ændrer vi os fra traditionelt mediebureau til medie-, content og teknologibureau.

VISIT WEBSITE

Acceleration er en vækstfokuseret digital konsulentvirksomhed, der specialiserer sig inden for Google Marketing & Cloud Platform, business science og experience design. Vi hjælper virksomheder med at vækste bæredygtigt ved at bygge bro mellem mediestrategi, data, tech investeringer og brugeroplevelser.

VISIT WEBSITE