Our Businesses

WE TAKE GREAT PRIDE IN OUR PEOPLE

I GroupM er vi først og fremmest mennesker, gode ideer og stærke kompetencer – og det er disse, der har skabt vores prisvindende arbejde og innovative løsninger. Derfor forbliver vores største bedrift at have samlet de dygtigste, mest nysgerrige og modige kollegaer i branchen. Vores kollegaer sørger ikke blot for at udfordre og udvikle vores kunders forretning, men også vores egen.
Forneden kan du læse mere om vores kompetencer, bureauer og løsninger.

MediaCom bygger bro mellem kanaler og medier og skaber inspirerende, data-drevet indhold til rigtige mennesker. Vi ser det store billede for at skabe relevans fra alle vinkler.

Besøg hjemmesiden
Wavemaker

Wavemaker arbejder med kunderejsen som omdrejningspunkt. De skaber vækst gennem positive provocation og former forbrugernes valg og oplevelser gennem medier, content og teknologi.

Besøg hjemmesiden

Acceleration er en vækstfokuseret digital konsulentvirksomhed. Vi hjælper virksomheder med at vækste bæredygtigt ved at bygge bro mellem mediestrategi, data, tech investeringer og brugeroplevelser.

Besøg hjemmesiden

Danmarks første integrerede medie- og kommunikationsbureau. Medierådgivning, digital innovation, forbrugerindsigt, strategi og indsigtsbaseret kreativitet i samme hus. Alt hvad man har brug for i et konstant foranderligt marked.

Besøg hjemmesiden