Change Language

GROWING TOGETHER

Hvordan kan vi udvikle os sammen?

Måske du drømmer om at skifte lokale projekter ud med en international portefølje? Måske du har en masse skøre ideer, men mangler opbakningen til at føre dem ud i livet? Eller måske du bare er virkelig dygtig til det du laver, og drømmer om at arbejde et sted, hvor du kan blive endnu dygtigere? Uanset drømmen, så har vi rum til at huse den. I en stor gruppe som vores, har vi nemlig mulighed for at sikre evig variation, læring og udvikling. Uanset hvor du er nu eller hvor du gerne vil hen, så sørger vi for at opmuntre både nysgerrigheden og modet i dig til at prøve af og til at vokse.

Længere nede kan du møde nogle af vores kollegaer og høre mere om, hvor de startede og hvor de er nu. Hvor de er i morgen eller næste år, er ikke til at sige, men vi glæder os til at følge med i deres rejse – og måske også i din.

“Jeg synes vi har en fantastisk måde at arbejde på, en stor faglig nørderi og nogle udsædvanlige dygtige mennesker – ikke bare i Mindshare, men i hele GroupM"

LOUISE BAK SCHOU NORDIC BUSINESS DIRECTOR Mindshare

"Det er et virkeligt sjovt sted at arbejde. Dels fordi opgaverne hele tiden er nye, og fordi man har mulighed for at vokse ind i de ting, som man synes er spændende"

KRESTEN BACH SØNDERGAARD PARTNER & SENIOR CONSULTANT BUSINESS SCIENCE

"Vi er et hus med højt til loftet. Dem der kommer med de gode ideer, de får faktisk også lov. Der er ikke rundsave på albuerne, der er i virkeligheden plads til forskelligheder"

LENE BREITENSTEIN NORDIC CLIENT SERVICE DIRECTOR MEDIACOM

"Jeg er glad og taknemmelig for, at jeg i den her karriere har fået mulighed for at prøve forskellige dele af vores organisation"

CARSTEN LIND Head of Data Partnerships Business Science

Our people