GroupM Nexus Minds: Markedsføring med generativ AI

GroupM Nexus Minds: Markedsføring med generativ AI

OBS. Seminaret i Aarhus d. 29/8 er udsolgt

 

Sådan vinder du fremtidens kunder

I GroupM Nexus tror vi på, at innovation og nytænkning er afgørende for at opnå success i en evigt foranderlig marketing- og medieverden. Derfor er vi stolte af endnu engang at kunne præsentere vores kundeseminar, “GroupM Nexus Minds”, i København og Aarhus. Til seminaret, vil vores dygtige specialister dele de nyeste marketingstrends og indsigter, præsentere interessante cases og udforske nye ideer og perspektiver.

Seminaret

Træd ind i den spændende verden af generativ AI, hvor teknologier som ChatGPT og Performance Max kan revolutionere din markedsføring!

Er du nysgerrig på, hvad AI-verdenen kan byde på? Så deltag i seminaret og få indblik i, hvad generativ AI er, hvordan det fungerer, og hvilke faldgruber der kan opstå. Bliv rustet til at tilpasse din virksomhed til fremtiden, hvor generativ AI spiller en afgørende rolle i markedsføringen.

Seminaret afholdes både i:

  • Aarhus: Tirsdag d. 29/8-2023 Europaplads 2, 8000 Aarhus C (UDSOLGT)
  • København: Onsdag d. 30/8-2023, Holmbladsgade 133, København S

Program 

  • 8.30-9.00 : Networking & crossainter (Det faglige program starter kl. 9.00)
  • 9.00-9.20 : Opnå større synlighed i Search ved brug af AI v. Niels Lindegaard, Senior SEO Strategy Specialist & Professional Lead
  • 9.20-10.15 : Udnyt synergieffekten mellem SEO & SEA v. Nicholas Jakobsen, SEA Strategy Director
  • 10.15-10.30 : Spørgsmål & debat 

Netværk, bliv klogere og udvikl din virksomhed

Som den største specialistenhed i Norden er GroupM Nexus dedikereT til at skabe et fællesskab, der understøtter vores kunders vækst og success. GroupM Nexus Minds giver dig mulighed for at netværke med ligesindede fagfolk, lære af fængende casestudier og være på forkant med marketingstendenser, der har indflydelse på din virksomhed.