Wavemaker x Nordea: Nordea – På Rette Kurs

  • Cases
  • September 1, 2023
  • Wavemaker Danmark
Gennem podcasten guidede Wavemaker målgruppen mod at nedbryde barrierer og skabe klare veje ind på investeringsmarkedet. Hver uge diskuterede journalist og influencer Cathrine Wichmand et nyt emne, samtidig med at der blev skabt et rum, hvor alle spørgsmål var tilladt og ikke ville møde nogen dom eller kritik fra eksperterne.

 

 

UDFORDRING

Nordea vil gerne opfordre kvinder til at handle på deres investeringsnysgrrighed, men i den seneste tid har bankerne autoritet og troværdighed været svindende, og Nordea er ingen undtagelse. De uerfarne investorer i målgruppen står over for udfordringer som bekymringer om potentielt pengetab, manglende selvtillid og en overordnet følelse af vanskeligheder og kompleksitet. Udfordringen var tydelig; vi skulle afmystifcere aktier og obligationer og kommunikere i øjenhøjde med målgruppen.

 

LØSNING

Målet var at få flere investeringskunder, løfte overvejelserne og positionere Nordea som en fortrolig, troværdig og engageret partner. Podcasten guidede målgruppen mod at nedbryde barriererne og skabe klare veje ind på ivesteringsmarkedet. Hver uge diskuterede journalist og influencer Cathrine Wichmand et nyt emne, samtidig med at der blev skabt et rum, hvor alle spørgsmål var tillaft og ikke ville møde nogen dom eller kritik fra eksperterne. Podcasten blev en del af et større økosystem på tværs af digitale medier, herunder korte video-teasere betalt via digitale platforme og organisk gennem Cathrines egen platform. Podcasten blev en success, og dobbelt så mange i målgruppen overvejede at kontakte en investeringsrådgiver fra Nordea efter at have lyttet til podcasten. Derudover følte fem gange så mange uerfarne, kvindelige investorer, at de havde øget deres viden om investeringer efter at have lyttet til podcasten.

 

RESULTATER

Wavemaker kan konkludere, at de førnævnte barrierer af bekymringer om pengetab, manglende selvtillid og vanskeligheden heraf, blev nedbrudt og afmystificeret. Resultaterne er den bedste præstation, Nordea nogensinde har leveret i podcastproduktion.

 

 

Læs hele casen her: https://wavemakerglobal.com/dk/vores-arbejde/V%C3%A6kst-historier/nordea-paa-rette-kurs/