Vores gruppe

VI ER STOLTE AF VORES KOLLEGAER

I GroupM er vi først og fremmest mennesker, gode ideer og stærke kompetencer – og det er disse, der har skabt vores prisvindende arbejde og innovative løsninger. Derfor forbliver vores største bedrift at have samlet de dygtigste, mest nysgerrige og modige kollegaer i branchen. Vores kollegaer sørger ikke blot for at udfordre og udvikle vores kunders forretning, men også vores egen. Forneden kan du læse mere om vores kompetencer, bureauer og løsninger.

Vi er et integreret bureau. Hos Mindshare arbejder vi sammen i krydsfeltet mellem medier, kreativitet og data. Vi mener, at det skaber mere sammenhængende løsninger med en højere fleksibilitet og hastighed. Vores arbejde bygger på dokumentation og erfaring. Med dedikerede medarbejdere på tværs af alle discipliner kan vi løse de væsentligste marketingudfordringer for vores kunder – hurtigt, effektivt og kreativt.

Besøg hjemmesiden
Wavemaker

Wavemaker arbejder med kunderejsen som omdrejningspunkt. De skaber vækst gennem positive provocation og former forbrugernes valg og oplevelser gennem medier, content og teknologi.

Besøg hjemmesiden

EssenceMediacom is GroupM’s newest and largest agency, committed to delivering marketing breakthroughs for brands. It has disrupted the old models across media, creative, innovation and analytics to find new opportunities for advertisers and deliver truly integrated media solutions.

Besøg hjemmesiden

GroupM Nexus er Nordens største performance organisation, og vores over 440 specialister er med til at forme nogle af verdens mest anerkendte og indflydelsesrige brands. Vi er GroupMs performance-værktøjskasse, og hjælper bureauerne med at aktivere og realisere kundestrategier. Uanset størrelse, lokation og timing har GroupM Nexus værktøjerne til at vækste og udvikle kundernes forretning – med målbar effekt.

Læs mere her

Acceleration er en vækstfokuseret digital konsulentvirksomhed. Vi hjælper virksomheder med at navigere i en evigt foranderlig og kompleks verden, og ved hjælp af strategi, tech og data finder vi nye, meningsfulde måder for virksomheder at interagere med kunder og eksterne interessenter.

Besøg hjemmesiden