Bliv praktikant i GroupM

Hvor skal du hen?

Måske du allerede har en nøje tilrettelagt plan, der skal lede dig hele vejen til direktørstolen, eller måske ved du ikke meget andet om fremtiden, end at du bare gerne vil gå glad på arbejde hver morgen? Måske ved du ikke helt hvad du vil, men du ved i hvert fald hvad du ikke vil? Uanset dit udgangspunkt, så giver et praktikforløb dig god mulighed for at prøve af, for at udforske og for at blive klogere på, hvilken vej du skal gå.

I en stor og international gruppe som vores er vejene mange og forskelligartede. Hvad end du vil prøve kræfter med PR og influencer marketing, med algoritmer og datamodellering, med UX design eller medieindkøb, så har vi plads til, at du kan prøve af og blive klogere.

Fælles for alle GroupM-veje er, at dine meninger, ønsker og ideer tages seriøst, og at du er med til at definere, hvor vejen skal lede hen – måske vi skal derhen sammen?

Line: "Jeg er vild med det tekniske og kreative. Jeg skal bare have fingrende i arbejdet."

Mathilde & Line Tidl. praktikant & praktikansvarlig, Addressable Content GroupM Nexus

Thanh: "Der er mange vigtige ting ved vores samarbejde. Men det vigtigste er nok at vi har tillid til hinanden".

Thanh & Trine Tidl. praktikant & praktikansvarlig, Operations GroupM Nexus

Mathilde: "Jeg vil beskrive vores samarbejde som virkelig, virkelig fedt. Vi er begge perfektionister og engagerede i det vi laver."

Mathilde & Line Praktikant & Praktikansvarlig, Addressable Content GroupM Nexus

Nina: "At have dig som praktikantansvarlig betyder at jeg er under dine vinger."

Nina & Peter Praktikant & Praktikantansvarlig, SEO GroupM Nexus

Trine: "I det hele taget er det en ret farverig hverdag man har, fordi den er så skiftende. Og det trives jeg godt i".

Trine & Thanh Praktikant & praktikansvarlig, Operations GroupM Nexus

Man skal søge praktik i Addressable Content, fordi vi har en virkelig god kultur [...] Og der er plads til at grine over ting samtidig med, at vi tager vores arbejde meget seriøst.

Isabella Addressable Content Strategist, GroupM Nexus

Jeg vidste ikke helt hvad Programmatic var, da jeg søgte praktikstillingen. Men den gjorde mig åben for, at det var fedt for mig [...] Det var en afgørende for min start på jobmarkedet.

Mathias Programmatic Client Strategy Director, GroupM Nexus

Det er fedt at kunne, hvad vi kan i Tracking & Analytics, fordi du får en god forståelse af det digitale fundament. Man forstår kunderne og deres adfærd [...] Vi er et lille team, men med en vigtig rolle.

Amalie Tracking & Analytics Specialist, GroupM Nexus

Som praktikant [i SEO] lærte jeg, at der er plads til at lave fejl. Og det er den bedste mulighed vi har for at lære. Alle i teamet var meget åbne for sparring. Jeg spurgte ekstremt meget.

Rasmus SEO Director, GroupM Nexus

Der er en rigtig god kultur herinde, når det kommer til at udvikle sig selv og sin karriere – og så er det sociale også super fedt.

Victor Agency Engagement Intern, GroupM

I applied for an internship at Innovation Lab because I love being explorative and innovative. So I thought this would suit me very well.

Mikala Innovation Lab Intern, GroupM

Vores praktikanter