Bliv praktikant i GroupM

Hvor skal du hen?

Måske du allerede har en nøje tilrettelagt plan, der skal lede dig hele vejen til direktørstolen, eller måske ved du ikke meget andet om fremtiden, end at du bare gerne vil gå glad på arbejde hver morgen? Måske ved du ikke helt hvad du vil, men du ved i hvert fald hvad du ikke vil? Uanset dit udgangspunkt, så giver et praktikforløb dig god mulighed for at prøve af, for at udforske og for at blive klogere på, hvilken vej du skal gå.

I en stor og international gruppe som vores er vejene mange og forskelligartede. Hvad end du vil prøve kræfter med PR og influencer marketing, med algoritmer og datamodellering, med UX design eller medieindkøb, så har vi plads til, at du kan prøve af og blive klogere.

Fælles for alle GroupM-veje er, at dine meninger, ønsker og ideer tages seriøst, og at du er med til at definere, hvor vejen skal lede hen – måske vi skal derhen sammen?

"Der er en rigtig god kultur herinde, når det kommer til at udvikle sig selv og sin karriere – og så er det sociale også super fedt."

Victor Agency Engagement Intern GroupM

"I applied for an internship at Innovation Lab because I love being explorative and innovative. So I thought this would suit me very well."

Mikala Innovation Lab Intern GroupM

Vores praktikanter