GROWING TOGETHER

Hvordan kan vi udvikle os sammen?

Måske du drømmer om at skifte lokale projekter ud med en international portefølje? Måske du har en masse skøre ideer, men mangler opbakningen til at føre dem ud i livet? Eller måske du bare er virkelig dygtig til det du laver, og drømmer om at arbejde et sted, hvor du kan blive endnu dygtigere? Uanset drømmen, så har vi rum til at huse den. I en stor gruppe som vores, har vi nemlig mulighed for at sikre evig variation, læring og udvikling. Uanset hvor du er nu eller hvor du gerne vil hen, så sørger vi for at opmuntre både nysgerrigheden og modet i dig til at prøve af og til at vokse.

Længere nede kan du møde nogle af vores kollegaer og høre mere om, hvor de startede og hvor de er nu. Hvor de er i morgen eller næste år, er ikke til at sige, men vi glæder os til at følge med i deres rejse – og måske også i din.

I was very fortunate to have GroupM Nexus take a chance on me. They see the human too, not just the numbers on a paper.

Ida Linnéa Larson Social Specialist GroupM Nexus

Når du vokser op som Expat, får du mulighed for at opleve mange forskellige kulturer. Det bliver en meget vigtig del af dit liv, og derfor er diversitet på en arbejdsplads afgørende for mig.

Malin Malmhagen Senior Marketplace Consultant GroupM Nexus

Jeg har en meget blandet baggrund. Det har betydet at jeg har afprøvet flere forskellige retninger, og lært en masse om hvem jeg er.

Ruth Agency Lead, Audio & Video GroupM Nexus

Jeg har haft omkring 7 roller i den tid jeg har været i organisationen. Organisationen har ændret sig og jeg har ændret mig. Så det har været en fantastisk rejse med masser af muligheder.

Laura Nordic Operations Director GroupM Nexus

For mig betyder udvikling at der er plads til at lave fejl. At innovere and udfordre den måde man arbejder på. Når du laver fejl, lærer du nye teknologier bedre at kende og udvikler de kompetencer du har i et team.

Alfonso Tracking & Analytics Specialist GroupM Nexus

Vi kommer alle, i GroupM, fra alle mulige baggrunde. Det er det samlede output af netop de baggrunde, der gør, at vi kan løse rigtig mange forskellige opgaver og kan tænke anderledes.

Kasper Search Strategy Specialist GroupM Nexus

Vi har en unik kultur, som man ret hurtigt mærker. Det føles lidt som at gå på arbejde med sine venner, fordi vi har en meget tæt relation, vi passer på hinanden – og så har vi det bare mega sjovt sammen.

Helle Senior Cross Media Lead MediaCom

Oplevelsen som praktikant, når man kommer ind og, eksempelvis som mig, ikke kender så meget til mediebranchen inden – så er der ingen tvivl om, at læringskurven er vanvittig stejl.

Sara Digital Manager Wavemaker

Der er nogen bureauer, hvor det ikke handler om, hvor godt du arbejder, men hvor meget du arbejder – det ville jeg aldrig kunne. Min chef siger altid; der er mange der lever for at kunne arbejde, men jeg arbejder for at kunne leve.

Akin Search Strategy Specialist GroupM Nexus

Jeg synes vi har en fantastisk måde at arbejde på, en stor faglig nørderi og nogle udsædvanlige dygtige mennesker – ikke bare i Mindshare, men i hele GroupM.

LOUISE NORDIC BUSINESS DIRECTOR Mindshare

Det er et virkeligt sjovt sted at arbejde. Dels fordi opgaverne hele tiden er nye, og fordi man har mulighed for at vokse ind i de ting, som man synes er spændende.

KRESTEN PARTNER & SENIOR CONSULTANT Acceleration

Vi er et hus med højt til loftet. Dem der kommer med de gode ideer, de får faktisk også lov. Der er ikke rundsave på albuerne, der er i virkeligheden plads til forskelligheder.

LENE PEOPLE PARTNER ESSENCEMEDIACOM

Jeg er glad og taknemmelig for, at jeg i den her karriere har fået mulighed for at prøve forskellige dele af vores organisation.

CARSTEN Head of Data Partnerships Acceleration

Vores kollegaer