Vores kultur

Vi er en people first business

Uanset hvad vi beskæftiger os med, så har vi mennesket og relationen i fokus. Og lige netop dét er indbegrebet af vores gruppes kultur. Hos GroupM er der plads til at være menneske. Der er plads til at være og tænke anderledes, til at være sårbar og begå fejl, til at være nysgerrig, til at lære, udvikle sig og til at fejre både succeser og alt det, der i sidste ende gjorde os klogere på vejen til dem.

Vores største bedrift som gruppe er derfor også at huse nogle af branchens mest modige, nysgerrige og nytænkende kollegaer – og det er dem, der driver vores unikke kultur, og som gør mandagsmøderne lettere, kaffepauserne hyggeligere og fredagsbarerne festligere. Med andre ord, gør de det sjovere at gå på arbejde. Ingen kan fortælle vores historie lige så godt som de kan, og af den grund er det også dem du møder her.

Nedenfor kan du møde nogle af vores mange uvurderlige kollegaer, og få et bedre indblik i, hvad det vil sige at være en del af vores gruppe.

De skøre idéer vi afprøvede

Med Jonas & Mathias

I GroupM tror vi på, at de ekstra gode løsninger ofte opstår som resultat af dumme, skøre eller vilde ideer, som vi turde afprøve. Derfor opmuntrer vi altid vores kollegaer til at være nysgerrige, modige og til at omfavne de fejl, der gør dem klogere. Har du, ligesom Jonas, stået i en akavet pitch-situation eller, som Mathias, måtte erkende, at din award-vindende ide bogstaveligt talt bristede for øjnene af dig? Se videoen og hør Jonas’ og Mathias’ historier.

Det vi udviklede os af

Med Karen, Daniel & Vera

Har du ligesom Karen, sagt fra og trådt væk fra en leder, hvis værdier var fundamentalt anderledes end dine egne, som Daniel, lagt mange af dine kasketter på hylden for at skabe plads og ånderum, eller som Vera givet slip på de små detaljer, og lært at stole på din egen intuition og evner? Se videoen for at høre deres historier, og hvad de lærte af dem.

De alternative løsninger der opstod

Med Julie & Per

Er du ligesom Per Jensen kommet til at oprette en “sylteklub” i stedet for en “cykelklub” eller, som Julie Johnsen, Wavemaker Danmark, misforstået et projektbrief og udviklet et full-blown kreativt take, selvom du “blot” var ansvarlig for projektets tidslinje? Se videoen for at høre deres historier, og hvad de lærte af dem.

Det der gjorde os klogere

Med Trine & Henrik

Måske er du, ligesom Trine, Acceleration Nordic, kommet til at lade en algoritme bruge liiidt for mange penge over weekenden, eller er som Henrik, Mindshare Danmark, sendt en lige lovlig kæk mail til en ellers streng kunde? Se videoen for at høre deres historier, og hvad de lærte af dem.

Det der udviklede os

Med Victor og Marta

Måske har du, ligesom Victor, GroupM Nexus, holdt dine fejl for dig selv i et forsøg på ikke at tabe ansigt, eller er som Marta, GroupM, påtaget dig en mere proaktiv tilgang til dit arbejde, og dermed oplevet at blive taget mere seriøst? Se videoen for at høre deres historier, og hvad de lærte af dem.

Det der fik os til at tænke anderledes

Med Magdalena og Henrik

Måske har du, ligesom Patrick, været overbevist om, at du skulle kunne imødekomme alle din kundes ønsker ene og alene, eller er som Magdalena, lært at omfavne, at du ikke nødvendigvis er den klogeste person i et rum, og at stille de “dumme” spørgsmål, selvom det kan føles sårbart? Se videoen for at høre deres historier, og hvad de lærte af dem.

LIVET I GRUPPEN