GIK DU GLIP AF VORES TALKS TIL MARKEDSFØRINGS- DAGEN?

Oplev to af vores oplæg på vores kontor i Aarhus d. 20 februar.

Grundet den store efterspørgsel inviterer vi indenfor på vores hyggelige kontor på Europaplads i Aarhus tirsdag d. 20. februar til en gratis morgen-session, hvor vi vil gennemgå to af vores talks fra Markedsføringsdagen: “Hvad koster en influencer?” og De vigtigste marketing trends i 2024″.

_______________

Program

08.30-9.00: Kaffe og croissanter 
09.00-09.45:
“De vigtigste marketing trends i 2024” med Rasmus Fisker, Managing Director, Business Development, GroupM
09.45-10.30: “Hvad koster en influencer?” med Christine Matthesen, Social & Influencer Director, goat

_______________

Agenda

De vigtigste marketing trends i 2024
Til denne talk får du indsigt i de vigtigste strategiske trends for brands i 2024, hvilke dimensioner af marketing dit brand skal forholde sig til, samt inspiration til hvordan du kommer i gang.

Denne talk afholdes af Rasmus Fisker, som er Managing Director, Business Development i GroupM.

_______________

Hvad koster en influencer
Du har modtaget en pris fra en influencer, men det kan være svært at vurdere, om det egentlig er en fair pris. Derfor benchmarker vi op på alle de priser, vi har indhentet og forhandlet i Goat det seneste år. I denne talk kommer vi også rundt om rettigheder, forskellige platforme og hvilke faktorer, der kan påvirke prisen.

Denne talk afholdes af Christine Matthesen, som er Social & Influencer Director ved vores influencer bureau, goat.

_______________

Hvad er Markedsføringsdagen?

D. 25 januar 2024 inviterede Dansk Markedsføring og Erhvervsakademi Aarhus hele det professionelle marketing Danmark til nytårstaffel i Aarhus. Markedsføringsdagen 2024 er en stor inspirationsbazar med nationale og internationale rådgivere, platforme og systemleverandører til de vigtigste grene af marketingindustrien. Få stresstestet strategien og masterplanen for det kommende marketingsår, netværk med +500 marketingprofessionelle og få et værdifuld overblik over den ultimative værktøjskasse. Der kommer selvfølgelig også en række spændende keynote indlæg og velfortjente overraskelser.