Mød Maya Jørgensen, Business Consultant i Strategic Change

Baggrund

Jeg færdiggjorde min kandidat i erhvervsøkonomi og filosofi på CBS i 2019. Jeg læste næsten hele min kandidat ’remote’ og boede i Australien i næsten to år. Jeg troede, jeg skulle være ’weekend-surfer’ mange år endnu, men corona’en havde andre planer. Siden da har jeg arbejdet i Pleo, og indså her at arbejde med strategisk change management var en super fed måde at arbejde med mennesker og organisationer på.

 

Lidt ekstra om mig

Jeg har været på u16 landsholdet i dressurridning fra jeg var 12-16 år. Min far og jeg tog gennem de fire år rundt til stævner i hele Europa.

 

Hvordan endte du med at arbejde med marketing og medier?

Helt overordnet synes jeg kommunikation har tendens til at blive lidt undervurderet. Jeg tror på, at det kan have en enorm kraft, hvis det gøres rigtigt. Og så synes jeg det er spændende at lave internt arbejde i et hus, som lever af at fakturere eksternt arbejde. Det er en sjov størrelse at skulle minde folk om deres egen arbejdsplads, når deres fokus helt naturligt altid er hos kundens.

 

Hvad er den vigtigste lektie du har lært?

Det er virkelig en undervurderet egenskab at gøre mennesker i stand til at kommunikere og træffe beslutninger i fællesskab.

 

Hvad elsker du at bruge din tid på, når du ikke er på arbejde?

Jeg har fået en nylig passion for cykling – drømmen er helt klart La Marmotte 2023, så det går der en del tid med!

 

Hvad er dit største “professionelle fuckup”/fejltagelse?

I starten vidste jeg ærlig talt ikke, hvad ”Strategic Change Team” betød, så når jeg blev spurgt, hvad jeg lavede, gik jeg mildest talt i panik, hvilket ikke er super fedt, når man er ’ny i job’.

 

Hvad motiverer dig i dit arbejde?

Helt sikkert at gøre GroupM til en (endnu) federe arbejdsplads – hvad end det handler om faciliteringen af strategiske beslutninger på tværs af Norden, eller blot arrangeringen af en fredagsbar for Business Support.

 

Hvad mener du er vigtigt for at være en god leder?

Jeg tror fuldt og fast på en personlig ledelsesstil. Hvis du kender dine medarbejdere, har du langt bedre muligheder for at motivere dem og sørge for, at de har det, de har brug for, for at levere deres bedste. Jeg tror altid det kan betale sig at investere sig i sine medarbejdere som leder – glade teams er produktive teams 😊

 

Hvilke tre ting kunne du ikke være foruden på en arbejdsplads?

Gode relationer, rum til udvikling (personligt og professionelt) og fleksibilitet ift. arbejdstid/sted.