Mød Simon Rex, Senior Creatives & Conversion Specialist

Det er ham der, der sidder i ”hulen”, som de kalder det. Hvem er han egentlig? Og hvorfor går han pludselig med briller?


Baggrund

Jeg startede med en STX, selvfølgelig. Der er kun én rigtig hue, og den er rød. Derefter drog jeg til KEA, hvor jeg først tog to år som multimediedesigner og derefter en top-up på 1,5 år i digital konceptudvikling.

Jeg var på to vidt forskellige praktikophold: Først hos et bureau, der laver hjemmesider til små virksomheder og derefter i Quisma i SEO. Det var egentlig kun fordi min ven, Rasmus Krøigaard, sad i SEO, som synes at jeg skulle sende en ansøgning – så det gjorde jeg (heldigvis).

Efter KEA-tiden fortsatte jeg som deltid, men længtes efter et fuldtids-voksen-job, så jeg fik faktisk tilbudt (og sagde ja) til en stilling som Programmatic specialist hos et andet bureau. Lige på målstregen måtte jeg dog takke nej, da jeg fik tilbudet om at skifte til DCO specialist i Quisma. Og her har jeg været siden.


Lidt ekstra om mig

Jeg elsker at lave mad! Selvom jeg bor selv, får jeg altid bixet noget lækkert sammen. Jeg har også engang haft en surdej – før surdej kom på mode.

Mit mellemnavn er Rex, som betyder konge. Hvorfor jeg hedder det, må du spørge mine forældre om. Jeg er altid frisk på en tur på Kattens Kælder, og du finder mig typisk med penge til jukeboxen og cigaretos i ansigtet.

For nylig fandt jeg også ud af, at jeg åbenbart ikke kan se noget. Så afsted med mig til optikeren, der resulterede i et par super smarte nye briller. Pludselig ser jeg verden på en helt ny måde 👓

For nylig fandt jeg også ud af, at jeg åbenbart ikke kan se noget. Så afsted med mig til optikeren, der resulterede i et par super smarte nye briller. Pludselig ser jeg verden på en helt ny måde.


Hvad kan du godt lide ved DCO?

DCO er en god blanding mellem teknologi og data. Derudover får jeg indsigt i de forskellige aspekter af et mediebureau, som jeg synes er vildt spændende.


Hvad er den vigtigste lektie du har lært?

Dem du møder på vej op, møder du på vej ned. Jeg kan stadig vågne op om natten med dårlig samvittighed, fordi jeg brændte det andet bureau af.

Behandl andre, som du gerne selv vil behandles.


Hvad elsker du at bruge din tid på, når du ikke er på arbejde?

Jeg er nok en typisk mand på snart 30; jeg hænger ud med mine venner og min familie og gamer lidt CS:GO med det ene ben på bordet. Det har dog resulteret i, at jeg fik ondt i hoften og skulle en tur til fys. Det kan ikke anbefales..


Hvad motiverer dig i dit arbejde?

At jeg lærer nye ting hver eneste dag og mine gode kolleger. Frihed under ansvar. Der er ingen, der ånder mig i nakken, men folk har tillid til, at jeg laver mit arbejde ordenligt.


Hvad mener du er vigtigt for at være en god leder?

En god leder, er en der går forrest. Kender du det billede med lederen, der står øverst på pidestalen og pisker slaverne og det, hvor lederen står forrest og tager det tunge læs. Dét synes jeg er eksemplet på en god leder.

Som praktikantansvarlig er det i hvert fald nogle ting, jeg vil have med mig i baghovedet. Og support og opbakning. Altid.


Hvilke tre ting kunne du ikke være foruden på en arbejdsplads?

Turene til kaffemaskinen med mine kolleger, gode rammer og spændende opgaver.